Oulaisten Karaokekerho

Oulaisten karaokekerho

Laulutekniikan kurssi 18.4 & 19.4

Laulutekniikan kurssi: opettajana Malla Kaarlela.
Kurssiaikataulu on seuraava: la 18.4.2015 klo 15.00 alkaen ja su 19.4.2015 klo 11.00 alkaen.
Jotta opetus olisi mahdollisimman tehokasta, jaamme porukan kahdelle päivälle. Molempina päivinä aloitetaan ensimmäinen tunti yhdessä ja opetellaan äänen avausta ja hengitystekniikkaa yms. Tämän jälkeen jokainen saa henkilökohtaista opetusta tietyn ajan. Tätä varten valitkaa yksi laulu, jota käytte opettajan kanssa läpi. Jos tähän lauluun löytyy nuotit, ottakaa ne mukaan. Malla tuo mukanaan kosketinsoittimen ja kerhon laitteet ja levyt ovat myös käytössä. Valitkaa näistä päivistä se, kumpi sopii itselle paremmin ja ilmoittautukaa Merjalle 044- 0402937. Kurssipäivää varten kannattaa varata evästä matkaan. Kahvia, teetä ja mehua löytyy kerholta. Ilmoittautumiset 15.4.2015 mennessä!
FacebookTwitterGoogle+Share