Oulaisten Karaokekerho

Oulaisten karaokekerho

Kerholaisia työryhmiin!

Toimintasuunnitelmassa vuodelle 2015 oli työryhmien perustaminen. Hallitus päätti 25.2.2015 kokouksessaan, että perustetaan toimintaa tukemaan ja kehittämään 3 eri työryhmää. Voitte ilmoittautua kerhotilan pöydällä olevilla listoilla haluamaanne ryhmään. Työryhmiin osallistuminen on vapaaehtoista, mutta toivomme, että niihin saataisiin aktiivista porukkaa ideoimaan ja ottamaan vastuuta toiminnan järjestämisestä.
Työryhmät ovat: Tapahtumatyöryhmä, Keikkatyöryhmä ja Virkistystyöryhmä. Tapahtumatyöryhmä ideoi erilaisia tapahtumia ja kantaa päävastuun järjestelyistä, keikkatyöryhmä hoitaa pääasiallisesti karaoke-keikat tilaajille ja virkistystyöryhmä suunnittelee yhteisiä juttuja meille kerholaisille. Ilmoittautukaa näihin ennen 22.3 olevaa vuosikokousta. Jutellaan kokouksessa asiasta lisää ja lyödään ryhmät lukkoon sekä päätetään kullekin ryhmälle vetäjä.
FacebookTwitterGoogle+Share