Oulaisten Karaokekerho

Oulaisten karaokekerho

Toimitilat

OULAISTEN KARAOKEKERHO TEKI HAAVEISTA TOTTA

Oulaisten karaokekerho toteutti pitkäaikaisen haaveensa helmikuussa 2014 vuokraamalla kerholaisten käyttöön oman toimitilan Oulaisten kaupungilta. Uusi kerhotila on Sampsankadun yritystalossa, osoitteessa Sampsankatu 1.
Laulamassa voi käydä vaikka päivittäin sallittujen käyttöaikojen puitteissa, jotka ovat seuraavat:
ma-pe klo 17.00 jälkeen
la klo 14.00 jälkeen
su koko päivä
Ryhmävaraus: Eläkeliiton Karaokeryhmä su klo 12.00-15.00.
Halusimme panostaa jäsenistöön ja tehdä harrastamismahdollisuudet niin helpoksi kuin se vain on mahdollista. Laitteet ovat aina käyttövalmiina kun virran napsauttaa päälle ja liittää mikrofonit johtoihin kiinni.
Olemme myös lisänneet levyvalikoimaa ja meiltä löytyy nyt laulettavaa koko MelPlayn suomenkielinen tuotanto, tangolevyä, souvareita sekä englanninkielistä levyvalikoimaa. Näitä päivitetään jatkossakin mahdollisuuksien ja jäsenten toiveiden mukaisesti.
Toimintaa kehitetään myös jatkuvasti ja jäsenistöä kuunnellaan herkällä korvalla, jotta harrastaminen olisi mahdollisimman vaivatonta ja mukavaa. Nyt kannattaa liittyä tutulla porukalla kerhon jäseneksi ja tulla yhdessä viettämään laatuaikaa karaoken pariin. Pienellä vuosimaksulla tilat ovat jäsenten käytössä lähes rajattomasti. Toivommekin, että mahdollisimman moni karaoken harrastaja tarttuisi tilaisuuteen ja ottaisi rohkeasti yhteyttä, mikäli toiminta yhtään kiinnostaa. Mukaan mahtuu ja laulaakin saa paljon enemmän kuin isommissa yhteisharjoituksissa, joissa sai vuoroaan odotella joskus pitkäänkin. Monelle on myös helpompaa aloittaa harrastus tutussa pienessä porukassa, kun ylimääräisiä korvia ei ole kuulemassa. Edellä mainitun lisäksi tulemme toki järjestämään ajoittain myös yhteistä toimintaa jäsenistölle, kuten palaverit, koulutukset ja erilaiset tapahtumat, jotta porukkahenki säilyy ja ideat saadaan puitua yhdessä käytäntöön.
Lisätietoja voi kysellä kaikilta kerholaisilta ja sihteeri vastailee mielellään kysymyksiin numerossa 044-0402937/Merja.
FacebookTwitterGoogle+Share