Oulaisten Karaokekerho

Oulaisten karaokekerho

Jäsenille

Laulamassa voi käydä joko yksin tai tutun kerholaisista koostuvan porukan kanssa, miten vain parhaalta tuntuu. Laulaminen on innostava ja mukaansa tempaava harrastus, joten ottakaa rohkeasti yhteyttä.
KARAOKEKERHON JÄSENTIEDOTE 2015
Toimintavuosi on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja uusia kerholaisia on liittynyt mukaan iso joukko. Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita!
Mitä enemmän tilalla ja laitteilla on käyttöä, sen parempi. Satsaus omiin kerhotiloihin on todella kannattanut, joten käyttäkää ahkerasti tätä mahdollisuutta jatkossakin. Jättäkää myös aktiivisesti toiveita ja terveisiä kerhotilassa olevaan vihkoon. Kehitetään näiden pohjalta yhteistä harrastusta tarpeita ja odotuksia vastaavaksi.
Näin alkuvuodesta lähetämme kerholaisille jäsenkirjeen mukana jäsenmaksulomakkeen. Jäsenmaksu vuodelle 2015 on seuraava:
Varsinainen jäsenmaksu 30 €/vuosi
Kannatusjäsenmaksu 15 €/vuosi
Avainpantti 6 € (palautetaan siinä vaiheessa kun avain luovutetaan takaisin)

Jäsenmaksujen eräpäivä on 28.2.2015.

Täyttäkää pankkisiirtoon maksettava summa. Jos perheestä useampi jäsen, voi summat laskea yhteen ja maksaa yhdellä kertaa. Laulavat jäsenet ovat aina varsinaisia jäseniä. Kannatusjäsenen (esim. puoliso) edut ovat meillä 50 % varsinaisen jäsenen eduista. Tämä koskee mahd. yhteisiä reissuja, pikkujoulua ja muuta sellaista, mihin kerho maksaa jäsenilleen osuuden. Eläkeliiton jäsenet saavat vähentää varsinaisesta jäsenmaksusta 10 € vuonna 2015, joten huomioikaa tämä maksettavassa summassa itse.
Huhti- toukokuun aikana on tulossa kerholaisille laulutekniikan kurssi, jonka opettajana toimii Malla Kaarlela. Yhteinen osio kestää viikonlopun ja tämän kustantaa kokonaan kerho. Mikäli haluaa ottaa yksittäisiä laulutunteja omakustanteisesti jatkoksi, niistä voi sopia opettajan kanssa kurssipäivien aikana. Laitan tarkempaa tietoa asiasta heti, kun ajankohta varmistuu. Seuratkaa SeutuMajakan jäsenpalstaa ja kotisivuja.
Näiden kanavien kautta tapahtuu myös muu ajankohtainen tiedottaminen, joten tarkkailkaa näitä viikottain.
Iloista kevään odotusta!
Lauluterkuin Merja
FacebookTwitterGoogle+Share