Oulaisten Karaokekerho

Oulaisten karaokekerho

Toimintasuunnitelma 2015

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015
Kokoukset
Sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset pidetään suunnitellusti. Syyskokouksen valitsema Hallitus kokoontuu tarpeen mukaan ja tapahtumien edellä pidetään lisäksi yhteisiä palavereja, joissa sovitaan kunkin tapahtuman tehtävät ja vastuut
Avustukset
Taloudellisten resurssien ylläpitämiseksi ja toiminnan turvaamiseksi haemme aktiivisesti avustuksia eri tahoilta, mikäli niitä haettavaksi tulee. Kansalaisfoorumille avataan tarpeellinen määrä kursseja kevät- ja syyskauden harjoituksia varten sekä mahdollisia projekteja varten.
Hankinnat
Toimintavuoden aikana lisäämme ja päivitämme levyvalikoimaa, mikäli uusia kiinnostavia levyjä ilmestyy ja talous antaa myöten. Muita hankintoja tehdään tarpeen mukaan, mikrofonien taajuusmuutokset selvitetään ennenkuin niitä lähdetään lisäämään tai uusimaan.
Toiminta
Vuoden 2015 toiminnan perusrunkona ovat itsenäiset karaokeharjoitukset kerhotilassa. Tehostamme myös uusien jäsenten hankintaa edelleen sekä lehti-ilmoittelulla että jäsenten kautta ja pyrimme aktiivisesti saamaan mukaan myös nuoria toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi. Kerholle avataan omat kotisivut, joiden kautta pyritään saamaan ihmisille tietoa historiasta, toiminnasta ja ajankohtaisista asioista. Kotisivujen avulla pyrimme myöskin lisäämään jäsenmäärää ja tavoittamaan nuoria harrastuksen pariin.
Toimintavuonna 2015 jatketaan toiminnan kehittämistä ja uudistamista. Vuoden 2014 helmikuusta käytössä ollut toimitila on ollut tarpeellinen ja muodostaa toiminnan perusrungon myös vuonna 2015. Toiminnan ideointiin ja monipuolistamiseen valitaan työryhmät ja vastuuhenkilöt jäsenten keskuudesta. Jokihelmiopistolle on tehty kurssivaraus karaokekurssista Oulaisiin vuoden 2015 aikana. Lisäksi tavoitteena on saada kerholaisille laulutekniikan ja tulkinnan-/esiintymisen koulutusta. Osallistumme myös karaokeryhmien väliseen kilpailuun, mikäli kutsu siihen tulee. Toiminnan rahoittamiseksi teemme karaokekeikkoja mahdollisuuksien mukaan, tanssikeikat jätetään väliin. Toimikaudella käynnistetään myös projekti, jonka työnimeksi on valittu ”vanhat rokkaa”. Tämän suunnittelu alkaa syyskaudella ja mukaan pyydetään ulkopuolinen ohjaaja. Kun suunnitelmat ja aikataulu ovat selvillä, projektia tarjotaan Jokihelmiopiston kurssilistalle. Syyskausi päätetään yhteiseen pikkujouluun.
Tiedottaminen
Vuoden 2015 tapahtumista tiedotetaan Seutumajakassa olevalla kerhon muistilistalla, jonka kautta hoidetaan kaikki toiminnasta tiedottaminen jäsenistölle. Virallisista kokouksista tiedotetaan lisäksi virallisilla kokousilmoituksilla. Näiden lisäksi käytetään jäsenkirjeitä ja kiireellisissä tapauksissa myös tekstiviestiä/sähköpostia.
OULAISTEN KARAOKEKERHO
Hallitus
FacebookTwitterGoogle+Share